Soccer Temple
Speedsoccer buurt Toernooi
4 t/m 8 juni 2018

In de week van 4 t/m 8 juni wordt er bij Soccer Temple Nieuw-Buinen gestreden om de Speedsoccer buurt Cup Nieuw-Buinen . Welke buurt mag zich een jaarlang de beste speedsoccer buurt van Nieuw-Buinen noemen? Nodig je buren uit en doe mee!

Speedsoccer buurt toernooi

Scroll hier door alle informatie. Of ga snel naar:

Toernooi informatie

Speedsoccer buurt toernooi

In de week van 4 t/m 8 juni wordt er bij Soccer Temple Nieuw-Buinen gestreden om de Speedsoccer buurt Cup Nieuw-Buinen . Welke buurt mag zich een jaarlang de beste speedsoccer buurt van Nieuw-Buinen noemen? Nodig je buren uit en doe mee! Deelname is vanaf 15 jaar. Inschrijfgeld per team bedraagt € 10,-

Afhankelijk van het aantal deelnemers, wordt het toernooi op één avond of over drie avonden gespeeld. Bij drie avonden speel je op één avond de poule wedstrijden en op vrijdag 8 juni de Finales (winnaars of verliezers poule).

Deelnemen is belangrijker dan winnen. Gezelligheid staat voorop tijdens het Speedsoccer buurt Toernooi. Wij willen het ouderwetse buurtfeest gevoel creëren tijdens de wedstrijden, maar ook zeker in ons Sportcafé. Het toernooi is dus niet alleen voor voetballers bedoelt, maar ook zeker voor de supporters!

Aantal spelers

Een team bestaat uit minimaal vijf spelers (een keeper en vier veldspelers), maar wij adviseren om met minimaal zeven spelers een team te vormen.

Spelregels
  • Wedstrijden duren 8 minuten, zonder wisseltijd.
  • Wisselen kan alleen als de wedstrijd stil ligt. Dat betekent bij een doelpunt of een overtreding.
  • Slidings zijn niet toegestaan.
  • Alle vrije trappen zijn indirect en mogen dus niet op doel. De tegenstander dient dan 5 meter afstand te bewaren. Bij een overtreding in het doelgebied is er een penalty.
  • Hands = hands. Overal op het veld. Hands in het doelgebied is een penalty.
  • Hands buiten het doelgebied = indirecte vrije bal
  • De keeper mag alleen uitgooien, niet uittrappen. De keeper mag de bal wel vanaf de grond schieten.
  • De keeper mag tijdens het spel gewoon meevoetballen en scoren.
  • Scheidsrechters kunnen voor een zware overtreding een tijdstraf van 2 minuten geven. Bij ernstig gemeen spel kan een speler tijdens de wedstrijd worden uitgesloten. De volgende wedstrijd mag hij weer deelnemen.
  • Daar waar de regels niet zijn voor geschreven, beslist de organisatie.

Wilt u meer informatie over het Soccer Temple Speedsoccer buurt toernooi? Mail met info@nieuwbuinen.soccertemple.nl Of bel gerust naar 06 18 19 76 72

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in en meld je aan!